CNC draaier


Wat ga je doen?
Door middel van CNC draaien maak je precisie onderdelen in kleine series of enkelstuks. Aan de hand van werktekeningen, schetsen, opdrachten bepaal je zelfstandig de verspaningscondities en parameters. Je programmeert, je stelt de machine in, je simuleert en stelt eventueel programma’s bij. Door middel van metingen en controles zorg je dat voldaan wordt aan de kwaliteitsstandaarden. Je legt de gebruikte CNC programma’s vast. Je probeert continue het proces te verbeteren.Je zorgt voor een optimaal productieproces waarbij het eindstuk voldoet aan alle gestelde eisen en waar je trots op bent. Je maakt gebruik van een zeer modern machinepark, waarbij de meeste CNC machines met een Siemens besturingssysteem werken.

Vakmanschap staat bij ETC Nederland hoog in het vaandel waarbij er voor jou mogelijkheden zijn om je verder op dit uitdagende en specifieke vakgebied te ontwikkelen.

Wat heb je nodig?

  • Minimaal in het bezit van een MBO niveau 3 diploma richting Verspaningstechniek of een vergelijkbare opleiding
  • Het kunnen lezen van tekeningen
  • Het omgaan van de meest gangbare meetapparatuur
  • Stressbestendig zijn
  • Nauwkeurig zijn
  • Wiskundig inzicht hebben
  • Kennis hebben van het besturingssysteem Siemens is een pré

Wat kunnen wij je bieden?
Wij bieden je een afwisselende, zelfstandige baan binnen een informele werksfeer in een uitdagende omgeving (nieuwe producten, nieuwe klanten). Wij bieden een goed salaris. Je hebt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Je krijgt voldoende uitdaging in je werk. Je werkt met een hightech machinepark. Je komt en gaat veilig en met plezier van en naar je werk.

Wil jij ons team komen versterken? Stuur je brief en CV naar werving@nl.enritec.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling HR&A: 0546-545942

top